Куртка зимова з хутряним коміром

Якщо погода погана і йде мороз, сніг і холодний вітер, саме час купити зимову куртку з хутряним коміром. Ця тенденція досі актуальна і підходить як жінкам, так і чоловікам. Завдяки теплому хутряному коміру навіть звичайна курточка отримує крутизну, а головне – добре зігріває. Чоловіків спокушають зимові бомбери з хутряним коміром або модні пальто до колін з більш високим хутряним коміром.

Молоді кішки і зрілі жінки люблять похизуватися, тому вони оцінять зимову куртку з хутряним коміром, яка тепла і м’яка. Кожишек відноситься до коротких сексуальних жакетів і більш довгих пальто. Будь то рожевий, білий, коричневий, сірий, чорний чи сріблястий, він завжди виконає свою місію максимально. У багатьох випадках хутряний комір може бути знімним, створюючи ще один наряд. Сенсацією є більший хутряний комір на елегантних зимових куртках, але він також добре виглядає на коротких куртках сексуального крою.

Жіноча комбінована куртка коричнево-коричневого кольору

Погода непередбачувана і підступна. Завжди будьте до нього належним чином підготовлені. Все, що вам потрібно зробити, це купити цю сучасну куртку, яка вирізняється своїм чітким дизайном. Він пропонує два практичних варіанти.

Ціна на момент огляду: 2 483 Грн

Стильна чоловіча льотна куртка з підкладкою ведмедика

Чоловіча куртка зі штучної шкіри – це стильний і вічний предмет. Летний жакет з підкладкою ведмедика чудово зігріває. Він виготовлений з високоякісного, міцного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 1 514 Грн

Практична двостороння жіноча парка в коричнево-чорному поєднанні

Він зігріває, зберігає тепло і сухості. Підкреслить ваш стильний одяг. Завдяки йому ви комфортно переживете зиму. Підходить модель для холодної, непривітної, холодної погоди.

Ціна на момент огляду: 798 Грн

Стильна жіноча коротка зимова стьобана куртка з капюшоном

Ви щороку боїтеся приходу зими? тобі мерзло? Повірте, що навіть зиму можна пережити приємніше та навіть стильно. Ця куртка – яскравий тому приклад. Предмет, який оживить ваш зимовий гардероб і освіжить образ.

Ціна на момент огляду: 2 271 Грн

Жіноча двостороння сучасна водонепроникна парка

Це парка чи куртка? Ми пропонуємо вам жіночий предмет 2 в 1, який пропонує 2 різні стилі! У простому крої з можливістю облягання та знімним капюшоном. З одного боку парки: застібка на блискавку з подвійним повзунком і лакована лапка. Капюшон з 3 частин з імітацією хутра, знімний на гудзики + еластичні люверси.

Ціна на момент огляду: 2 477 Грн

Дитяча гірськолижна куртка з капюшоном і хутряною обробкою

Як побалувати дитину зимовими розвагами не тільки в місті, а особливо в горах? Завдяки цій високоякісній куртці дитина зможе насолоджуватися катанням на снігу, лижами, керлінгом, санчатами, залишаючись у теплі та сухості. Завдяки цій куртці немає небезпеки замерзнути.

Ціна на момент огляду: 1 968 Грн

Куртка для хлопчика Sam 73 з капюшоном з якісного матеріалу

Ви думаєте придбати нову куртку для вашої дитини? Шукаєте підходящу і особливо якісну модель куртки для хлопчика? Тоді ця модель виділяється якісним дизайном і міцним матеріалом. Ви впевнені, що в цій куртці ваша дитина не застудиться, їй буде тепло.

Ціна на момент огляду: 1 132 Грн

Сучасна жіноча куртка GAP з капюшоном і шнурком на талії

Жіночий піджак GAP в сучасному та позачасовому стилі. Куртка подовженої довжини з інтегрованим капюшоном та хутряною обробкою виготовлена з якісного, міцного та зручного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 1 817 Грн

Подовжена жіноча стьобана зимова куртка з капюшоном

Шафраново-жовта стьобана зимова куртка впадає в очі з першого погляду. Зимова стьобана куртка подовженого крою має практичний вбудований капюшон. Має 2 кишені спереду та 1 всередині. Вирішується застібанням на блискавку по всій довжині переду.

Ціна на момент огляду: 1 516 Грн

Розкішна жіноча парка з капюшоном з водонепроникного матеріалу

Функціональна, практична і стильна водонепроникна парка зі знімним капюшоном і теплим флісом не дасть шансу зимі. стенд Капюшон з імітацією хутра і застібкою на блискавку. Застібка-блискавка спереду, закрита вкладкою. Плечовий виріз в рубчик спереду і ззаду. 2 кишені на блискавці. Довгі рукави з вирізами.

Ціна на момент огляду: 3889 Грн

Сучасна біла куртка з високим коміром і хутряною обробкою

Ви любите магію білого навіть взимку? Ви віддаєте перевагу вічному одягу? Ви дбаєте про якість? Хочеш куртку в місто і в гори? Тоді ця модель саме для вас. Навіть ті, кому дуже холодно, оцінять це. У цій куртці холод просто не добереться до вас.

Ціна на момент огляду: 2565 Грн

Розкішна стьобана жіноча двостороння куртка з капюшоном

Темно-синя стьобана двостороння куртка подовженої довжини оснащена практичним капюшоном з хутряною обробкою. Тепла сучасна жіноча куртка застібається спереду на блискавку. Має практичні кишені. На талії з вбудованим шнурком. Він підкреслює чарівність вашого жіночого силуету.

Ціна на момент огляду: 2257 Грн

Модна жіноча стьобана куртка з вторинної сировини

Довга жіноча стьобана куртка з вторинної сировини має практичний капюшон з хутряною обробкою. Куртка чорного кольору застібається на блискавку. На талії з можливістю зав’язування. Також є практичні кишені.

Ціна на момент огляду: 2219 Грн

Чоловіча стильна зимова куртка з капюшоном і хутряною обробкою

Зимова парка Regatta з Isotex 5000. Вона м’яка, водонепроникна, дихаюча зі спеціальною обробкою поверхні та проклеєними швами, які стійкі до снігу та вологи. Внутрішня частина вкрита швидковисихаючим утеплювачем Thermoguard для виняткового тепла.

Ціна на момент огляду: 2475 Грн

Жіноча зимова стьобана куртка блискучого дизайну

Ви також можете любити зиму. Ви не вірите? Просто придбайте цю красиву і теплу куртку. Це зробить ваш наряд сяючим. Це додасть вам привабливості та шарму. І захищає від суворої зимової погоди. Завдяки своїй позачасовості, це справа не одного сезону. Зустрічайте зиму стильно.

Ціна на момент огляду: 2129 Грн

Жіноча куртка злегка приталеного крою з капюшоном і хутром

Як насолодитися навіть однією з найменш улюблених пір року? Як зустріти зимову погоду стильно? Ви холоднокровні і страждаєте щозими? Отримайте цю гарну і дуже якісну куртку. Звичайно, синій і тут дуже хороший.

Ціна на момент огляду: 3602 Грн