Жіночі зимові стьобані пальто

Коли дама вже в розпалі, а холод і мороз атакують на кожному кроці, настав час спортивних або елегантних стьобаних зимових пальто. Стьобані пальто надзвичайно сучасні та практичні. Їх можна носити в офіс або просто кожен день. Він не відноситься до категорії спортивних або елегантних, а скоріше повсякденний. Можна вибрати подовжену довжину до колін, в цьому випадку мороз не має шансів.

Більш короткі жіночі стьобані куртки, що прикривають сідниці і з великим хутряним капюшоном, сподобаються навіть найвибагливішим клієнтам. Більш сучасні речі належать міським і більш спортивним моделям для прогулянок у горах. Блискуче стьобане червоне пальто з високим коміром довжиною до половини стегон абсолютно унікальне, як і біла стьобана модель з білим капюшоном і довжиною до колін. Довге стьобане пальто кольору хакі з хутром на шиї і гасова синя елегантна деталь з хутряним капюшоном у фігурі вишуканого крою не підведуть ні в якій ситуації.

Стильне жіноче стьобане пальто з практичним капюшоном

Жіноче стьобане пальто з практичним капюшоном – це вічна річ. Це вирішується застібкою спереду на приховану блискавку і патенти. Має бічні кишені.

Ціна на момент огляду: 984 Грн

Розкішне стьобане пальто синього кольору з хутром

У колекції стьобаних італійських тканин ми пропонуємо легкі, теплі та зручні жакети та пальто. Жіноче пальто Kira – Getex має практичний капюшон і комір, прикрашені натуральним хутром, що надає престижність і комфорт при носінні. Пальто має сучасний утеплювач з мембраною, ізольованою від холоду та вітру. Колір темно-синій.

Ціна на момент огляду: 5 689 Грн

Сучасне жіноче стьобане пальто з практичним капюшоном

Тобі подобається якісний та непідвладний часу одяг? Чи дбаєте про сам дизайн? Ви віддаєте перевагу одяг з міцного матеріалу? Тоді вона сподобається вам і ваш гардероб розширить цю чудову модель стьобаного пальто. Безсмертна класика, яка ніколи не набридне і не вийде з моди.

Ціна на момент огляду: 2 886 Грн