Жіночі зимові лижні куртки

В останні роки жінки всіх поколінь ведуть активний спосіб життя навіть у морозну пору року. Тож якщо ви пристрасний лижник і сноубордист або любите спортивний стиль одягання щодня, жіночі чорні лижні зимові куртки з функціональними елементами — хіт для вас. Усі лижні речі надзвичайно сучасні та забезпечують комфорт при носінні.

Теплі моделі доступні в яскравих і пастельних тонах. Великою популярністю користуються глянцевий сірий, білосніжний і поєднання кольорів і візерунків. Жіночі лижні зимові куртки виготовлені з якісного матеріалу, який не пропускає холод. У той же час вони пропускають повітря і виводять зайву вологу з тіла. Куртки мають різноманітну кількість кишень та утеплений капюшон. Водонепроникна блискавка, знімний поперековий ремінь і вентиляція під пахвами приховують певний комфорт. Побалуйте себе зимовими гірськолижними куртками в місті, щоб ніколи більше не відчувати холоду та морозу.

Дешева рожева стьобана жіноча стьобана куртка з контрастними деталями

Ця сучасна жіноча куртка підкорить вас вигідною ціною та унікальним дизайном. Вона принесе радість усім жінкам і джентльменам, які піклуються про свій зовнішній вигляд і слідкують за останніми трендами, адже ця куртка відображає саме те, що зараз в моді!

Ціна на момент огляду: 830 Грн

Червона жіноча зимова куртка XXL на блискавці та кнопках

Жіноча куртка на блискавці і застібках Yups стане вашою улюбленою зимовою річчю. Завдяки цьому ви завжди з нетерпінням чекатимете зимового сезону і більше не переживатимете про застуду! Куртка Yups добре утеплена, тому забезпечить вам небувалий комфорт і тепло за будь-яких обставин.

Ціна на момент огляду: 3 421 Грн

Розкішна жіноча лижна куртка з якісного матеріалу

Жіноча гірськолижна куртка Colmar L.SKI JACKET забезпечить вам комфорт і цілий день на схилах. Ви оціните не тільки його стильний зовнішній вигляд, а й багато практичних елементів, таких як сніговий ремінь, ергономічні рукави на блискавках, еластичні манжети, кишеня для скипасів, водонепроникні блискавки та багато іншого.

Ціна на момент огляду: 10 977 Грн