Жіночий зимовий пуховик

У морозні дні року жіночі наряди кардинально змінюються, але не відходять у бік і в жіночому пуховику. Вони розігріваються на всі сто відсотків і йдуть в ногу з ритмом сучасності. Не всім жінкам можуть подобатися великі і повітряні зимові куртки, але цей фасон – хіт. Стьобане пір’я цікавого крою та довжини зігріє та зачарує гарним дизайном.

Довгі пуховики з сліпучими деталями та сміливими кольорами такі ж чорні, як і оригінальні вироби з широкою пряжкою на талії, яка чудово формує фігуру. З широкими комірами та великими капюшонами вам не знадобиться шарф чи шаль! Жіночі зимові пуховики теплі, повітряні, легкі, як пір’їнка, чудово утеплені і виглядають ще краще. Молоді кішки оцінять речі в вуличному стилі, а старші дами – класичні крої з поясом. Короткий зимовий пуховик в стилі бомбер, довга модель з асиметричним коміром або застібкою або спортивна куртка з функціональними елементами не мають конкуренції!

Коротка жіноча стьобана куртка в сучасному дизайні

Вам подобаються сучасні речі? Ти піддався сивині? Вагаєтеся з вибором кольору куртки? Тоді повірте, що сірий — це новий чорний. А ось модель незмінного крою.

Ціна на момент огляду: 2 574 Грн

Світло-коричнева модна стьобана куртка в блискучому дизайні

Світло-коричнева куртка з капюшоном сучасного незмінного крою виготовлена з якісного та міцного матеріалу. Куртка вирішена застібкою спереду на патенти. Має практичні кишені.

Стильна жіноча двостороння куртка з практичним капюшоном

Вирішуєте купити пальто чи куртку? Вибрати однотонний варіант або, навпаки, цікавий малюнок? Отримайте цю чудову модель і ви отримаєте найкращі куртки та пальта. Завдяки двосторонньому дизайну ви маєте однотонний варіант з малюнком. Ідеальна брендова модель.

Ціна на момент огляду: 2 968 Грн

Жіноча сучасна куртка Lee Cooper з капюшоном і хутром

Для жінок, які віддають перевагу якісним, вічним і брендовим моделям. Ось ідеальна модель, яка зігріє вас не тільки протягом одного зимового сезону. У цій куртці ви будете сяяти, а завдяки цьому вам також сподобається зима. Насолоджуйтесь усіма перевагами зимової моди. Відчуйте зиму на повну без будь-яких обмежень.

Ціна на момент огляду: 1 042 Грн

Стильна жіноча коротка зимова стьобана куртка з капюшоном

Ви щороку боїтеся приходу зими? тобі мерзло? Повірте, що навіть зиму можна пережити приємніше та навіть стильно. Ця куртка – яскравий тому приклад. Предмет, який оживить ваш зимовий гардероб і освіжить образ.

Ціна на момент огляду: 2 271 Грн

Жіноча модна стьобана куртка Puma коричневого дизайну

Жіноча модна стьобана куртка Puma коричневого кольору чудово зігріє взимку. Захищає від холоду, вітру, морозу та снігу. Куртка має вбудований капюшон, прихований на прихованій блискавці по всій довжині спереду.

Ціна на момент огляду: 2 272 Грн

Сучасна жіноча куртка GAP з капюшоном і шнурком на талії

Жіночий піджак GAP в сучасному та позачасовому стилі. Куртка подовженої довжини з інтегрованим капюшоном та хутряною обробкою виготовлена з якісного, міцного та зручного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 1 817 Грн

Сучасна сіра стьобана жіноча куртка Heine з пуховим пір’ям

Застібка-блискавка. З капюшоном. Внутрішня кишеня. Бічні накладні кишені. Монохроматичний. Вниз. Стегана куртка. Тепла підкладка. Квілтинг. Шви тон в тон. Гладка тканина.

Ціна на момент огляду: 1 097 Грн

Стильний жіночий бордовий стьобаний жакет GAP

Не дивуйтеся першим заморозкам. Відчуйте зиму стильно. Навіть якщо ви не любите зиму, ви можете зробити її приємнішою та комфортнішою. Як? Просто поповніть свій зимовий гардероб цією моделлю якісної куртки. Це оживить ваш наряд. Додає кращого настрою. Це зігріває.

Жіноча довга куртка сучасного стьобаного дизайну

Це сучасно. Вона стильна . Захищає вас від холоду. Підкреслює ваш характерний стиль. Покращує чарівність вашого зимового вбрання. Завдяки йому ви також полюбите зиму. Перед цією красивою стьобаною курткою просто неможливо встояти. Він просто необхідний у вашому гардеробі.

Ціна на момент огляду: 984 Грн

Стильна жіноча стьобана куртка подовженої довжини

Ви любите чорний колір і не можете собі уявити, щоб на зиму була інша куртка, крім чорної? Але ви хочете сучасну, якісну, позачасову модель, яка виділяється своїм дизайном? Куртка, яка ідеально вас захистить і зробить зиму приємніше? Хочете бути стильними навіть у негоду? Тоді цей шикарний виріб чекає на вас.

Ціна на момент огляду: 2060 Грн

Жіноча чорна стьобана куртка короткої довжини з еластичним поясом

Стьобана зимова куртка з поясом – це сучасно, поза часом і зручно. Він має меншу довжину. Модна куртка сезону осінь/зима вирішена із застібкою на блискавку по всій довжині спереду.

Ціна на момент огляду: 711 Грн

Стильна жіноча стьобана куртка короткої довжини з високим коміром

Стьобана куртка Sinsay сучасна, якісна. Непідвладна часу модель, в якій ви зможете багато похвалитися і зігрітися. У цій моделі ви не замерзнете. Куртка помаранчевого кольору та модного короткого крою має високий комір, виступаючі кишені та приховану блискавку та лаковану застібку.

Ціна на момент огляду: 1110 Грн

Модна стьобана жіноча куртка подовженої довжини з поясом

Довга стьобана куртка з поясом – це сучасно, поза часом, якісно, тепло. Стильна жіноча куртка має високий комір. Вирішується застібкою-блискавкою по всій довжині спереду. В комплекті пояс.

Ціна на момент огляду: 1108 Грн

Модна жіноча стьобана куртка з вторинної сировини

Довга жіноча стьобана куртка з вторинної сировини має практичний капюшон з хутряною обробкою. Куртка чорного кольору застібається на блискавку. На талії з можливістю зав’язування. Також є практичні кишені.

Ціна на момент огляду: 2219 Грн

Жіноча зимова стьобана куртка блискучого дизайну

Ви також можете любити зиму. Ви не вірите? Просто придбайте цю красиву і теплу куртку. Це зробить ваш наряд сяючим. Це додасть вам привабливості та шарму. І захищає від суворої зимової погоди. Завдяки своїй позачасовості, це справа не одного сезону. Зустрічайте зиму стильно.

Ціна на момент огляду: 2129 Грн

Утеплена сучасна стьобана куртка ТІЛЬКИ подовженої довжини

Як пережити негоду? Як підготуватися і не застати зненацька холодна погода? Будьте стильними навіть взимку. Придбайте цю красиву та якісну куртку. Завдяки їй ви теж полюбите зиму.

Ціна на момент огляду: 1586 Грн

Подовжена стьобана куртка з високим коміром і капюшоном

Зимова стьобана куртка з високим коміром і капюшоном захистить вас від холоду, негоди, а також від дощу, снігу та вітру. Зручна подовжена довжина. Застібка по всій довжині спереду на потайну блискавку і патенти.

Ціна на момент огляду: 2378 Грн

Тепла водонепроникна стильна стьобана куртка сірого кольору

Тепло та стильний вигляд гарантує довга стьобана куртка з водонепроникною обробкою. Чудово підходить для будь-якої погоди. Подвійна застібка-блискавка, прикрита патентованим язичком. Капюшон вставлений у комір-стійку. Ребриста підставка з домішкою блискучого волокна. Внутрішні манжети в рубчик з домішкою блискучого волокна. На талії проходить шнурок через тунель з домішкою блискучого волокна, металеві люверси і стопори. 2 похилі кишені з окантовкою. 2 глибокі бічні розрізи. Підкладка зі штучного хутра. Можна прати в пральній машині.

Ціна на момент огляду: 5190 Грн

Стьобана куртка з ефектом блиску подовженого крою

Ваша нинішня куртка вже давно пройшла свій термін? Вам потрібна обновка на зиму? У вашому гардеробі є піджак, але тільки до талії, і ви б хотіли придбати його в практичній подовженій довжині? Ви обираєте зимову куртку в незмінному дизайні?

Ціна на момент огляду: 1267 Грн

Жіноча стьобана куртка зручної подовженої довжини

Жіноча стьобана куртка практичної та зручної подовженої довжини з поясом – це сучасно, поза часом. Модель підходить для жінок з великим розміром одягу. Куртка виготовлена з високоякісного, міцного переробленого матеріалу. Вирішується застібкою-блискавкою по всій довжині спереду.

Ціна на момент огляду: 1110 Грн