Жіноча сіра зимова куртка

Коротка жіноча стьобана куртка в сучасному дизайні

Вам подобаються сучасні речі? Ти піддався сивині? Вагаєтеся з вибором кольору куртки? Тоді повірте, що сірий — це новий чорний. А ось модель незмінного крою.

Ціна на момент огляду: 2 574 Грн

Жіноча сіра куртка з капюшоном подовженої довжини

Жіноча перехідна стьобана з капюшоном злегка утеплена. Має знімний капюшон зі шнурками та стопорами. Застібка спереду застібається на блискавку. Є 2 кишені на блискавці та 1 всередині. Куртка виготовлена з якісного та міцного матеріалу. Він легкий і забезпечує комфорт. Привабливості їй додасть сучасний піджак улесливого крою.

Ціна на момент огляду: 1 114 Грн

Жіноча зимова куртка подовженої довжини на зав’язці

Шукаєте нову зимову куртку? Вам подобаються вічні предмети? Ви віддаєте перевагу елегантному стилю? Тоді ця красива, сучасна, практична куртка не може бути відсутнім у вашому гардеробі.

Ціна на момент огляду: 3 442 Грн

Стильна жіноча коротка зимова стьобана куртка з капюшоном

Ви щороку боїтеся приходу зими? тобі мерзло? Повірте, що навіть зиму можна пережити приємніше та навіть стильно. Ця куртка – яскравий тому приклад. Предмет, який оживить ваш зимовий гардероб і освіжить образ.

Ціна на момент огляду: 2 271 Грн

Жіноча коротка стьобана куртка з блискучого матеріалу

Ви також можете любити зиму. Ви не вірите? Варто лише придбати гарну модель куртки, яка відразу зробить зиму кращою. А головне, ви будете ідеально захищені і не отримаєте сухої, непривітної та настирливої погоди, а також дощу чи снігу. Перед цією красивою стильною стьобаною курткою неможливо встояти

Ціна на момент огляду: 1 341 Грн

Сучасна сіра стьобана жіноча куртка Heine з пуховим пір’ям

Застібка-блискавка. З капюшоном. Внутрішня кишеня. Бічні накладні кишені. Монохроматичний. Вниз. Стегана куртка. Тепла підкладка. Квілтинг. Шви тон в тон. Гладка тканина.

Ціна на момент огляду: 1 097 Грн

Розкішна жіноча лижна куртка з якісного матеріалу

Жіноча гірськолижна куртка Colmar L.SKI JACKET забезпечить вам комфорт і цілий день на схилах. Ви оціните не тільки його стильний зовнішній вигляд, а й багато практичних елементів, таких як сніговий ремінь, ергономічні рукави на блискавках, еластичні манжети, кишеня для скипасів, водонепроникні блискавки та багато іншого.

Ціна на момент огляду: 10 977 Грн

Двостороння сучасна жіноча куртка подовженої довжини

Вам подобаються вічні речі у вашому гардеробі? Чи правильно ви віддаєте перевагу якості перед кількістю? Хочете щось більше, ніж просто якісна сучасна зимова куртка? Тоді ця модель для вас. Купуючи цю куртку, у вас насправді 2. Це того варте, чи не так?!

Ціна на момент огляду: 1 409 Грн

Тепла водонепроникна стильна стьобана куртка сірого кольору

Тепло та стильний вигляд гарантує довга стьобана куртка з водонепроникною обробкою. Чудово підходить для будь-якої погоди. Подвійна застібка-блискавка, прикрита патентованим язичком. Капюшон вставлений у комір-стійку. Ребриста підставка з домішкою блискучого волокна. Внутрішні манжети в рубчик з домішкою блискучого волокна. На талії проходить шнурок через тунель з домішкою блискучого волокна, металеві люверси і стопори. 2 похилі кишені з окантовкою. 2 глибокі бічні розрізи. Підкладка зі штучного хутра. Можна прати в пральній машині.

Ціна на момент огляду: 5190 Грн