Елегантні куртки та зимові пальто

Цікаво, як засліпити своє оточення навіть у холодну пору року? Отримайте практичні, але елегантні зимові куртки та пальто. Зверніть увагу на темніші відтінки і навіть не білійте. Чорне, коричневе та сіре елегантне пальто для зимової погоди є універсальним завдяки ідеально облягаючому крою та декоративним елементам. Капюшон з хутром, блискучі принти та оздоблення, підкреслена талія або асиметрична застібка задовольнять вашу фантазію.

Це як довге вовняне пальто з хутряним коміром і дворядною застібкою для компанії, а сіру зимову куртку з великим хутром на шиї підете для ділової зустрічі. Молоді коти красуються в чорних ребристих моделях з блискучим поясом і пряжкою, а зрілі жінки не можуть встояти перед вовняним повсякденним піджаком до колін з асиметричним коміром. Елегантні зимові куртки та пальто з довшою спиною, що прикриває сідниці, і моделі зігрівають до ікри і виглядають абсолютно ідеально.

Жіноча комбінована куртка коричнево-коричневого кольору

Погода непередбачувана і підступна. Завжди будьте до нього належним чином підготовлені. Все, що вам потрібно зробити, це купити цю сучасну куртку, яка вирізняється своїм чітким дизайном. Він пропонує два практичних варіанти.

Ціна на момент огляду: 2 483 Грн

Жіноча сіра куртка з капюшоном подовженої довжини

Жіноча перехідна стьобана з капюшоном злегка утеплена. Має знімний капюшон зі шнурками та стопорами. Застібка спереду застібається на блискавку. Є 2 кишені на блискавці та 1 всередині. Куртка виготовлена з якісного та міцного матеріалу. Він легкий і забезпечує комфорт. Привабливості їй додасть сучасний піджак улесливого крою.

Ціна на момент огляду: 1 114 Грн

Розкішне стьобане пальто синього кольору з хутром

У колекції стьобаних італійських тканин ми пропонуємо легкі, теплі та зручні жакети та пальто. Жіноче пальто Kira – Getex має практичний капюшон і комір, прикрашені натуральним хутром, що надає престижність і комфорт при носінні. Пальто має сучасний утеплювач з мембраною, ізольованою від холоду та вітру. Колір темно-синій.

Ціна на момент огляду: 5 689 Грн

Стильна стьобана жіноча куртка в блискучому дизайні

Стьобана куртка з ефектом блиску та ватою з переробленого поліестеру. Капюшон оснащений практичним капюшоном і кишенями. Сучасна жіноча куртка пожвавить Ваш гардероб і зимовий наряд.

Ціна на момент огляду: 1 664 Грн

Жіноча зимова куртка-парка зі знімним капюшоном

Як дозрівати в холодну, погану, негоду? Отримайте цей красивий та якісний парк. Ідеально підходить для весняно-осіннього сезону. Завдяки дизайну справа не лише в одному сезоні.

Ціна на момент огляду: 1 629 Грн

Жіноча зимова куртка подовженої довжини на зав’язці

Шукаєте нову зимову куртку? Вам подобаються вічні предмети? Ви віддаєте перевагу елегантному стилю? Тоді ця красива, сучасна, практична куртка не може бути відсутнім у вашому гардеробі.

Ціна на момент огляду: 3 442 Грн

Чорна парка зі штучним хутром всередині

Якщо ви хочете провести прийдешню зиму по-справжньому комфортно, то придбайте відповідне спорядження, в якому ви будете не тільки красиво виглядати, але і почувати себе чудово. Безсумнівно, цей прекрасний і надзвичайно привабливий парк з колекції bonprix – чудовий вибір.

Ціна на момент огляду: 1 287 Грн

Практична двостороння жіноча парка в коричнево-чорному поєднанні

Він зігріває, зберігає тепло і сухості. Підкреслить ваш стильний одяг. Завдяки йому ви комфортно переживете зиму. Підходить модель для холодної, непривітної, холодної погоди.

Ціна на момент огляду: 798 Грн

Модна жіноча парка зеленого дизайну з картатими деталями

Зелена парка з картатими деталями виготовлена з легкого бавовняного матеріалу. Має вбудований капюшон з візерунковою підкладкою. Вищий комір захищає від різких і холодних вітрів. Застібка застібається на блискавку. Виведення можливе в паспорті. парка має дві передні кишені.

Ціна на момент огляду: 573 Грн

Жіноча двостороння сучасна водонепроникна парка

Це парка чи куртка? Ми пропонуємо вам жіночий предмет 2 в 1, який пропонує 2 різні стилі! У простому крої з можливістю облягання та знімним капюшоном. З одного боку парки: застібка на блискавку з подвійним повзунком і лакована лапка. Капюшон з 3 частин з імітацією хутра, знімний на гудзики + еластичні люверси.

Ціна на момент огляду: 2 477 Грн

Жіноче пальто розмір плюс готове в сучасну клітку

Бажаєте придбати в свій гардероб модну річ, яка підійде до будь-якого вбрання? Ви марно шукаєте гарне готове пальто великого розміру? Любите вільні речі і бажаєте оживити свій наряд модною моделлю пальто? Тоді у вас є це тут.

Ціна на момент огляду: 3 014 Грн

Коротке жіноче пальто бежевого кольору зі штучного хутра

Просте світло-коричневе коротке зимове пальто Gate з довгими рукавами.

Ціна на момент огляду: 483 Грн

Сучасне жіноче стьобане пальто з практичним капюшоном

Тобі подобається якісний та непідвладний часу одяг? Чи дбаєте про сам дизайн? Ви віддаєте перевагу одяг з міцного матеріалу? Тоді вона сподобається вам і ваш гардероб розширить цю чудову модель стьобаного пальто. Безсмертна класика, яка ніколи не набридне і не вийде з моди.

Ціна на момент огляду: 2 886 Грн

Стильна жіноча парка з теплим коричневим хутром

Це не тільки модно, але і дуже практично. Мова йде про жіночу парку , яка виправдано популярна в модній індустрії. Це найкраще пальто та куртка. І в цьому випадку він вас приємно зігріє. Ідеальна річ для зимового сезону. Красива жіноча парку, в якій ви будете показуватися і при цьому вам не буде холодно

Ціна на момент огляду: 3 103 Грн

Жіноча синя довга парка з капюшоном і штучним хутром

Жіноча подовжена парка з капюшоном і хутряною обробкою – це сучасна і позачасова модель, яка залишить вас тільки в найкращій компанії. Жіноча парка синього кольору має практичні кишені.

Ціна на момент огляду: 2 271 Грн

Жіноча довга куртка сучасного стьобаного дизайну

Це сучасно. Вона стильна . Захищає вас від холоду. Підкреслює ваш характерний стиль. Покращує чарівність вашого зимового вбрання. Завдяки йому ви також полюбите зиму. Перед цією красивою стьобаною курткою просто неможливо встояти. Він просто необхідний у вашому гардеробі.

Ціна на момент огляду: 984 Грн

Чорна блискуча жіноча коротка стьобана куртка

Вам подобаються сучасні речі? Ви віддаєте перевагу чорному? Ви любите отримувати гарний одяг, який не підлягає часу та приємний за дизайном і ціною? Тоді ця куртка не може бути відсутнім у вашому гардеробі.

Ціна на момент огляду: 441 Грн

Чорна зимова куртка з високим коміром і хутряною обробкою

Жіноча куртка подовженої довжини з високим коміром і практичним капюшоном захистить і зігріє вас не один зимовий сезон. Сучасний, позачасовий, зручний. Саме такою є ця стильна куртка практичної подовженої довжини. У цій моделі також є кишені.

Ціна на момент огляду: 2075 Грн

Стильна жіноча стьобана куртка подовженої довжини

Ви любите чорний колір і не можете собі уявити, щоб на зиму була інша куртка, крім чорної? Але ви хочете сучасну, якісну, позачасову модель, яка виділяється своїм дизайном? Куртка, яка ідеально вас захистить і зробить зиму приємніше? Хочете бути стильними навіть у негоду? Тоді цей шикарний виріб чекає на вас.

Ціна на момент огляду: 2060 Грн

Двостороння жіноча куртка з капюшоном подовженої довжини

Як впоратися з суворою, сухою, холодною погодою? Як бути стильною? Будьте напоготові і нехай вас не застане зненацька непередбачувана погода. Якщо ви любите більше, ніж просто якісні речі, тоді ця куртка – очевидний вибір. З однією покупкою ви отримуєте 2 модних варіанти.

Ціна на момент огляду: 2049 Грн

Розкішна стьобана жіноча двостороння куртка з капюшоном

Темно-синя стьобана двостороння куртка подовженої довжини оснащена практичним капюшоном з хутряною обробкою. Тепла сучасна жіноча куртка застібається спереду на блискавку. Має практичні кишені. На талії з вбудованим шнурком. Він підкреслює чарівність вашого жіночого силуету.

Ціна на момент огляду: 2257 Грн

Жіноче сучасне пальто зі знімною жилеткою кольору хакі

Ви любите практичні речі? Ви віддаєте перевагу позачасовій моді? Ви любите пальта та жилети? Як щодо отримання обох в одній моделі та дизайні? Та ще й у модному кольорі хакі. Навіщо чекати. Поповніть свій гардероб цією чудовою моделлю, якою Ви будете радіти через кілька років.

Ціна на момент огляду: 3649 Грн

Однотонний вічний і якісний дафлкот з капюшоном

Хочеш бути стильною в зимовому вбранні? Хочете водночас зробити свою найменш улюблену пору року приємнішою? Як у спеку бути шикарною і гарною водночас? Робіть ставку на сучасні, якісні та позачасові моделі. Це пальто, безумовно, одне з таких. Інвестиція, яка окупиться багаторазово.

Ціна на момент огляду: 5190 Грн

Жіноча двостороння куртка з капюшоном в сучасному дизайні

Куртка злегка утеплена наповнювачем з синтепону. Одна сторона куртки гладка, а інша злегка стьобана. Модель має капюшон, який відстібається. На талії моделі є шнурок. Куртка має дві кишені. Металеві елементи мають сріблястий колір.

Ціна на момент огляду: 3951 Грн

1 2