Елегантне жіноче зимове пальто

Льодовики – це не так весело, як літня погода, але час від часу є можливість одягнути парадний одяг. Якщо ми йдемо на бал, в театр або вечеряємо в стильному ресторані, нам знадобиться жіноче елегантне зимове пальто. Цей тип одягу добре носити тільки для особливих випадків і точно не кожен день. Елегантне жіноче зимове пальто коротке і довге, двобортне або на блискавці, з поясом або тренчем – це різноманітні варіанти. Все залежить від типу фігури і смаку жінки.

Дами люблять вовняні моделі, які зігрівають і виглядають фантастично. Незалежно від того, чи мають вони більш вільний крій, шнурок на талії та застібку на блискавці, чи приталений крій та хутро навколо коміра, вони забезпечать тепло та привабливий зовнішній вигляд. Наймоднішими є чорні, сірі, білі, а також старо-рожеві зі штучним хутром, сірі, рябисті та візерункові вироби з великим хутром.

Стильне жіноче стьобане пальто з практичним капюшоном

Жіноче стьобане пальто з практичним капюшоном – це вічна річ. Це вирішується застібкою спереду на приховану блискавку і патенти. Має бічні кишені.

Ціна на момент огляду: 984 Грн

Розкішне стьобане пальто синього кольору з хутром

У колекції стьобаних італійських тканин ми пропонуємо легкі, теплі та зручні жакети та пальто. Жіноче пальто Kira – Getex має практичний капюшон і комір, прикрашені натуральним хутром, що надає престижність і комфорт при носінні. Пальто має сучасний утеплювач з мембраною, ізольованою від холоду та вітру. Колір темно-синій.

Ціна на момент огляду: 5 689 Грн

Жіноче пальто розмір плюс готове в сучасну клітку

Бажаєте придбати в свій гардероб модну річ, яка підійде до будь-якого вбрання? Ви марно шукаєте гарне готове пальто великого розміру? Любите вільні речі і бажаєте оживити свій наряд модною моделлю пальто? Тоді у вас є це тут.

Ціна на момент огляду: 3 014 Грн

Жіноче сучасне пальто зі знімною жилеткою кольору хакі

Ви любите практичні речі? Ви віддаєте перевагу позачасовій моді? Ви любите пальта та жилети? Як щодо отримання обох в одній моделі та дизайні? Та ще й у модному кольорі хакі. Навіщо чекати. Поповніть свій гардероб цією чудовою моделлю, якою Ви будете радіти через кілька років.

Ціна на момент огляду: 3649 Грн

Однотонний вічний і якісний дафлкот з капюшоном

Хочеш бути стильною в зимовому вбранні? Хочете водночас зробити свою найменш улюблену пору року приємнішою? Як у спеку бути шикарною і гарною водночас? Робіть ставку на сучасні, якісні та позачасові моделі. Це пальто, безумовно, одне з таких. Інвестиція, яка окупиться багаторазово.

Ціна на момент огляду: 5190 Грн