Бордові куртки та зимові пальто

Бажаєте засліплювати своє оточення в морозні дні року? Отримайте одну з багатьох зимових курток і пальто вин. Цей відтінок червоного все ще на ходу і підходить не тільки жінкам старшого віку, але і молодим дівчатам. Темно-бордовий колір — це домен зрілих жінок, а світліший тон підходить навіть молодшим дівчатам. До бордових зимових курток і пальто поєднуються формальні штани та туфлі на підборах, а також джинси та високі чоботи.

Дуже підходяще винне зимове пальто, довжиною до половини коліна, сподобається характерним швом і масивним коміром з чорним хутром. Приталений крій формує фігуру. Коротка винна модель з коричневим хутряним капюшоном призначена для повсякденного носіння. Блискуча бордова зимова куртка з коміром-стійкою сподобається підліткам. Джентльменам, які люблять модний рай і пекло, сподобається бордова коротка зимова куртка з білою або сірою шкірою на комірі або капюшоні. Бордовий колір дуже популярний на зимових куртках, символізуючи життєрадісність і якість.

Зимова куртка Bonprix з флісом на рукавах і комірі

Куртка винного кольору з капюшоном і флісом у формі ведмедика.

Ціна на момент огляду: 2 120 Грн

Стильний жіночий бордовий стьобаний жакет GAP

Не дивуйтеся першим заморозкам. Відчуйте зиму стильно. Навіть якщо ви не любите зиму, ви можете зробити її приємнішою та комфортнішою. Як? Просто поповніть свій зимовий гардероб цією моделлю якісної куртки. Це оживить ваш наряд. Додає кращого настрою. Це зігріває.

Стьобана куртка з ефектом блиску подовженого крою

Ваша нинішня куртка вже давно пройшла свій термін? Вам потрібна обновка на зиму? У вашому гардеробі є піджак, але тільки до талії, і ви б хотіли придбати його в практичній подовженій довжині? Ви обираєте зимову куртку в незмінному дизайні?

Ціна на момент огляду: 1267 Грн